Boullart Interieur

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Wandbekleding

Opmeten

Behang opmeten is relatief eenvoudig. Maar of het eindresultaat mooi wordt, is afhankelijk van de staat van de muur. Is deze strak gestukt of zit hij vol scheuren, bobbels en gaten? Vraag onze vakman om advies. Hij komt graag bij u thuis voor een vakkundige beoordeling.

Voorbereiding

Oude behanglagen verwijderen is de eerste stap. Repareer scheuren en beschadigingen en vul eventuele naden. Na drogen goed gladschuren, want ook met behang blijven veel oneffenheden in de ondergrond zichtbaar. Is je muur net gestukt? Behandel hem dan voor met voorstrijkmiddel. Dit voorkomt dat de muur het water uit de behanglijm direct in de muur opzuigt. De temperatuur mag bij behangen niet lager zijn dan 18 graden.

Behangen

We helpen je zo veel of weinig als jij wilt. Bij ons kun je een professionele behanger inschakelen. Met deze vakman ben je verzekerd van een optimaal eindresultaat. Hier alvast een gouden tip. Als het behang er op zit, probeer het drogingproces dan niet te versnellen door de verwarming hoger te zetten of de ramen open te zetten. Ook zijn onze behangsoorten goed te reinigen. Onze vakman vertelt je daar alles over.

Tips

- De perfecte temperatuur bij behangen is 18 graden.
- Zet geen ramen open en draai verwarming niet op maximum om drogen te versnellen.
- Behandel een pas gestukte muur eerst met voorstrijkmiddel.
- Schuur de muur eerst helemaal glad voor het beste behangresultaat.

STEL EEN VRAAG AAN ONZE VAKMAN

Heeft u vragen? Neem contact op.