Boullart Interieur

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Ons Verhaal

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Sandra en Patrick Boullart, ondernemers van Boullart Interieur. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Leenderweg in Valkenswaard, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

geschiedenis van Boullart Interieur

Bijna 17 jaar geleden heeft Patrick de stap gemaakt om zelfstandig te gaan werken. Daarvoor werkte hij als stoffeerder bij woninginrichtingszaken. Samen zijn we in 2001 ons bedrijf gestart in Dommelen. Na 2,5 jaar zijn we daar uit ons jasje gegroeid en zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Leenderweg in Valkenswaard. Dit allemaal onder de naam Interieur & Wonen. We hebben de taken goed verdeeld: Patrick meet in en verzorgd de montage al dan niet samen met ervaren vakmensen waar we al jaren mee samenwerken, Sandra werkt als woonstylist in de winkel.

Sinds 1 juli 2015 hebben we onze naam gewijzigd naar Boullart Interieur om onze persoonlijke aanpak nog meer te benadrukken.

Sandra & Patrick Boullart
Boullart Interieur Valkenswaard

Meer afbeeldingen

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.